A lábgomba egy különösen problémás és kellemetlen bőrbetegség. Szerencsére ismerjük a módját, hogy gyorsan visszanyerd az egészséges és gyönyörű bőröd!

Bőrgomba – a kitartó ellenfél

Tavasszal és nyáron különösen ki vagyunk téve a különböző gombás fertőzéseknek. Kedvező számukra a meleg, a magas páratartalom, valamint azok a helyek, ahol baktériumok gyűlnek össze. (fürdők, zuhanyzók, vizes környezet, stb.)

Ennek a gyakori megbetegedésnek az első jelei alig feltűnőek: viszkető és égető érzéssel kezdődik, amit gyakran a bőr túlzott kiszáradásának vélünk. Ezt követően kisebb repedések jelennek meg, körülötte a bőr nedvessé válik és árnyalata világosabb lesz. Az idő múltával a betegség átterjed más területekre is. A bőrt apró hólyagok lepik el, könnyen felrepednek, leginkább bakteriális fertőzéshez hasonlítanak. Ehhez kellemetlen szag is társul.

Skinetrin: a bőrgomba gyógyításának természetes módszere

Hogy szabadulhatunk meg legkönnyebben ettől a kellemetlen problémától? A tökéletes dermatológiai gyógymódot a forradalmi tabletták jelentik, melyek belülről tisztítják meg a bőrt, blokkolják a gombák, baktériumok és vírusok fejlődését. Mindez három aktív hatóanyagnak köszönhető, amik 100 százalékban természetesek. Ezek a következők:

  • Niacin (B3-vitamin) – kulcsszerepet játszik a gombás fertőzések elleni küzdelemben, fokozatosan fékezi a Hst3 enzim kiválasztását, ami a baktériumsejtek fejlődéséért felel. Visszaadja a bőr egészséges kinézetét és megakadályozza a fertőzés visszatértét.
  • C-vitamin – enyhíti a gyulladást, viszketést és égető érzést a bőrön, méregteleníti a szervezetet és szembe száll a különböző baktérium törzsekkel. Ez a vegyület legyengíti az élesztőgomba sejtjeit, majd elpusztítja azokat.
  • Kollagén – felgyorsítja a sebek gyógyulását, enyhíti a fájdalmakat, tisztítja és kisimítja a bőrt. Ezen felül blokkolja a vírusok fejlődését, megelőzi a fertőzés terjedését.

A Skinetrin étrend-kiegészítő egyedülálló formulájának köszönhetően nem csak harcba száll a gombával, hanem javítja a bőr állapotát is, ellátja az egészséges és gyönyörű kinézetéhez elengedhetetlen tápanyagokkal. Az ideális eredmény eléréséhez elegendő bevenni naponta kétszer egy tablettát. Ajánlott mellette az egészséges táplálkozás és a kiegyensúlyozott aktív életmód. Garantáljuk, hogy az első eredményeket már 2 hét után megfigyelheted magadon!

Fotó: Hotspotter