A kéz és a köröm árulkodik rólunk. A jó megjelenéshez elengedhetetlenek az ápolt kezek, az esztétikus körmök. Különösen ajánljuk a megfelelően kiválasztott, a természetes körömhöz hasonló műkörmöt azon hölgyek részére, akik napi munkájuk során fokozottan igénybe veszik kezüket, de nem szeretnek naponta lakkozni, manikűrözni.

A természetes köröm a legszebb, de sajnos nem mindenkinek van szép formájú, jó minőségű és erős körme. Az apróbb szépséghibák javításán túl a műkörmök megóvják viselőjüket a tisztító szerek, és az időjárás káros hatásaitól, a fokozott igénybe vételtől és leszoktatnak a körömrágásról is.

A rendszeres és szakszerű karbantartás megakadályozza, hogy körömágya és természetes körme a műköröm viselésekor ne fertőződjön, sérülés ne érhesse.

A körömépítés-díszítés mára szinte művészetté vált. A felhasznált anyagok egyre jobb minőségűek és folyamatosan megújulnak.

Számtalan műköröm típus, műköröm építési technika áll rendelkezésre, melyek közül a legmegfelelőbbet az Ön körmeinek minősége, formája, és kezének megjelenése határozza meg. A műkörmök tartósak, igényesek, esztétikusak és természetesek!

A szép köröm megalapozása a körmök egészségének, gomba és sérülés mentességének biztosításával kezdődik. Szalonunkban fertőtlenítő eljárásokat alkalmazunk, köröm előkészítő folyadékokat használunk a gombásodás megelőzésére. Különféle kéz- és eszközfertőtlenítőket alkalmazunk a baktériumok, vírusok és a köröm egészségére káros egyéb anyagok eltávolítása érdekében.

A műköröm építési technikák célja, hogy a köröm szép formájú, tartós és erős legyen.