Már mindent kipróbáltál, mégsem sikerült lefogynod még 2 kilót sem? Gyönyörű, kifogástalan alakról álmodsz? Ne aggódj! Ezzel nem vagy egyedül. Több millió nő küzd a túlsúllyal az egész világon. Hogy birkózhatunk meg a helyzettel?

Gyakorlatilag minden nő a világon legalább életében egyszer megpróbálta leadni fölösleges kilóit, az esetek többségében mégis fiaskó lett a vége. De még ha sikerült is megszabadulni a túlsúlytól, hamarosan újra visszatér korábbi alakunk. Létezik hatásos módszer a túlsúly ellen? Igen, a neve Kankusta Duo.

A Kankusta Duo egy étrend-kiegészítő, ami nem csak fogyást eredményez, hanem pozitív hatással van a közérzetedre is. Vonzónak érezheted magad és a mosoly nem fog eltűnni az arcodról.

A Kakusta Duo egyedülálló hatását két különleges összetevőjének köszönheti: garcina cambogia és coleus foskohlii. A garcina cambogia egy Indonéziában honos finom és egészséges gyümölcs, amit Ázsiában és Afrikában termesztenek. A kutatók felfedezték, hogy ez a kisebb dinnyére emlékeztető gyümölcs foszforban, vasban, tiaminban, riboflavinban és niacinban gazdag. Ráadásul a gyümölcs héja hidroxi-citromsavat (HCA) tartalmaz, ami csökkenti az étvágyat és megelőzi a zsír lerakódását a szervezetben.

A coleus foskohlii növénnyel Dél-kelet Ázsiában találkozhatunk. Gyökerének kivonata jól ismert a hagyományos hindu orvoslásban guggul néven és évszázadok óta használják. A coleus forskohlii jelentősen serkenti az enzimtermelést, ami a tömegnövekedést szabályozza és hatékonyabbá teszi a zsírégetést. A coleus forskohlii hatását 1974-ben bizonyították be. A vizsgálat során kimutatták, hogy a növény gyógyhatását a diterpén vegyületek okozzák.

A tudósok, orvosok és a több száz felhasználó egybehangzó véleménye megerősíti a Kankusta Duo étrend-kiegészítő hatékonyságát. A Kankusta Duo biztosan nem hagy cserben! Hamarosan ledobod a túlsúlyod, vele együtt minden komplexusod és mosoly költözik az arcodra.

Fotó: Yamm